DELUXFLYT TILBYDER

PRIVATFLYTNING

Få hjælp til privatflytning af DeluxFlyt, når du skal flytte fra A til B i København eller resten af Sjælland. Vi er professionelle flyttemænd med sans for grundighed, fokus på tryghed .

Vil du have et uforpligtende tilbud sendt din vej, så ty til tasterne i vores kontaktformular → eller ring til os på tlf. 71 84 85 86.

Når du ringer til os, får vi først og fremmest en snak om omfanget af din flytning. Er det ikke let at vurdere din flytning over telefonen, sender vi en af vores dygtige flyttekonsulenter ud til dig for en uforpligtende samtale.

ERHVERVSFLYTNING

Kom effektivt igennem din virksomheds flytning med DeluxFlyt erhvervsflytning. Få afmonteret, pakket sammen, transporteret og opsat al inventar – uden selv at røre en finger.

Vi hjælper dig fra start til slut og sikrer, at du slipper for spildt arbejdstid.

Ved du allerede nu, hvornår du skal flytte, så giv os et kald på 71 84 85 86 og få et uforpligtende flyttetilbud for virksomheder.

Vælger du en erhvervsflytning med Deluxflyt, får du opgaven håndteret af et flyttefirma, der har stor erfaring med erhvervsflytninger – uanset om det er flyt af enkelte møbler, hele kontorer eller store domiciler, så hjælper vi hele vejen.

OPBEVARING

opmagasinering

Hos DeluxFlyt råder vi over et stort lagerhotel til opbevaring og opmagasinering, som kan benyttes til vidt forskellige formål for opbevaring. Skal du for eksempel flytte til en mindre bolig, hvor der ikke er plads til alle møbler, er vores opbevaring en nem, sikker og billig løsning til kortere eller længerevarende perioder.

Er du løbet tør for plads? eller har du bare brug for et sted at opbevare dine ting for et stykke tid? Så er Deluxflyt. det rette sted for dig. Vi er nemlig ikke kun på pletten hvis du skal flytte, men tilbyder også opbevaring for både private og erhverv.

FLYTTERENGØRING

Vi laver flytterengøring i hele København og Sjælland. Vores rengøringshold er forsikrede, godkendte og oplært i at udføre professionelle flytterengøringer. Vores priser er fuldt gennemskuelige og den pris du beregner er den reelle pris. Der kommer ingen tillæg eller skjulte gebyrer.

Vi er fleksible og effektive når der skal gøres rent efter flytning, for der er oftest meget kort tid mellem at den ene beboer flytter ud og den anden rykker ind. For det meste skal håndværkere også nå at foretage forbedringer eller reparationer, og der skal males og gøres rent. Derfor er det vigtigt med professionelle folk, som kan arbejde hurtigt og som ved hvad der kræves ved en slutrengøring.

RYDNING AF DØDSBO

Rydning af dødsbo

Har du mistet en, du holder af, og står nu tilbage med sorgen og et dødsbo, der skal ryddes? I sådan en situation kan det være svært at overskue rydning af dødsboet. Derfor yder vi professionel hjælp i den svære tid, så du kan fokusere på at bearbejde tabet, mens vi rydder dødsboet for dig og efterlader det pænt og rent.

Vi er specialister i blandt andet rydning af dødsbo. Det betyder, at vi sørger for, at dette bliver gjort med en yderst kærlig hånd og med dyb respekt, da vi ved, hvor svær sådan en periode kan være for de efterladte. Vi sørger for, at hele processen udføres sikkert og professionelt, når du skal have ryddet dit dødsbo – og vi rydder alt fra lejlighed til hus, og fra loftrum til kælder. Vi kan derfor skræddersy en løsning, der passer til dit behov i den svære tid, hvor du ikke selv kan overskue rydning af dødsbo eller bare har brug for en hjælpende hånd.

FLYTTETILBEHØR

Vælg den rigtige emballage og flyttetilbehør

Vi har et stort udvalg af flyttekasser og unikke løsninger for enkel nedpakning og beskyttelse af tallerkner, glas og andet. Vi forhandler tape, bobleplast, bølgepap og andre produkter, som er specielt fremstillet til at beskytte genstande under transport og opbevaring. Smarte løsninger er dit første skridt imod en stressfri flytteproces.

Enter your keyword