Klaver: Det vejer typisk mellem 200 og 300 kilo.

Flygel: Et lille vejer omkring 300 kilo, mens de store kan ligge på 700.

Pengeskab: De fås helt ned til omkring 45 kilo, men kan veje op til 400 kilo uden at fylde mere end et mindre køleskab.


Kan man selv flytte et klaver?

Hvis du har et klaver, som du gerne vil flytte på egen vis, så skal du også være forberedt på at gøre det rigtigt! At flytte et klaver kræver lidt mere end blot nogle muskler og en masse skub; et klaver er et stort, tungt, kompliceret og delikat instrument, som du helst vil flytte uden nogen skader overhovedet. Og det kan være svært. Afhængigt af modellen, kan et klaver veje alt imellem 80-700kg – det er ret stor forskel! Og vejer dit klaver ikke 80kg, så er chancen nok højst sandsynligt, at du også har brug for andres hjælp til at flytte klaveret. Men hvad kræver det så, at flytte klaveret?

At flytte et klaver eller et flygel er en krævende opgave, der kræver det rette udstyr. Stop med at prøve selv og undgå skader – både på dig selv og dit klaver – men hyr i stedet et flyttefirma, der både har erfaringen og det rette værkstøj til opgaven.


Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser