KLAVERFLYTNING

Specialist i klaverflytninger

 

Har du brug for professionel og nænsom flytning af klaver i København eller omegn?

Hos flyttefirma DeluxFlyt har vi specialiseret os i klaverflytning. Har du dit klaver kært, er det vigtigt at vælge et professionelt flyttefirma til at foretage flytning af dit klaver. Hvis du blot vælger det første og billigste flyttefirma til at stå for din klaver flytning, så kan det gå grueligt galt.

Vi har mange års erfaring med klaverflytning

Vi er et af de få flyttefirmaer i Danmark, der er certificeret til klaverflytning. Det betyder, at vi er uddannet i at håndtere flytninger af et klaver korrekt og er i besiddelse af speciallavet løftegrej til at håndtere dit klaver eller piano. Derudover har vi flyttebiler, der er specielt indrettet til flytning og transport af klaver.

Sagt på en anden måde, så får du ikke billig klaverflytning hos os, men du får til gengæld dit klaver flyttet af nogle flyttemænd, der har stor respekt for dit klaver eller piano.

Vi er fuldt forsikret

Hos os er du fuldt forsikret, hvis der skulle ske noget med klaveret under transporten. Og med vores speciallavede flyttegrej til klaverflytning, er dit klaver i professionelle hænder.

Få et tilbud på klaverflytning

Udfyld vores flytteformular ved at klikke på “BESTIL ONLINE”  eller ring på 71 84 85 86, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på flytning af dit klaver eller piano.

FORDELE VED AT BRUGE DELUXFLYT TIL DIN KLAVERFLYTNING

Har du prøvet at bakse med et klaver eller et flygel, ved du godt, hvor uhåndterbart det er. Og da et klaver samtidig er et sart og skrøbeligt instrument, kan transporten nemt gå grueligt galt – især hvis det skal transporteres ned ad trapper.

Derfor kan du med fordel overlade flytningen af dit klaver eller flygel til et professionelt flyttefirma og skåne både din ryg og dit klaver for eventuelle skader.

Men hvorfor så lige vælge DeluxFlyt til at flytte dit værdifulde instrument fra A til B? Det er der flere gode grunde til.

ERFARINGEN, DER GØR FORSKELLEN ✓

Klaverer skal løftes og flyttes nænsomt for ikke at komme til skade. Det er heller ikke ualmindeligt, at klaverer skal stemmes efter en flytning – oftest på grund af manglende forsigtighed under klaverflytningen.

Der er dog ingen grund til bekymring, når DeluxFlyt klarer din klavertransport. Vi har i mange år flyttet store og tunge klaverer og flygler med stor succes – uden at de har taget skade på hverken udseende eller lyd.

Som kunde hos os bliver du altid mødt af flyttemænd med god fysik, nødvendigt udstyr som flytteseler samt overblik og koordinering. Vi står med andre ord klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis.

KLAVERFLYTNING MED NÆNSOM BEHANDLING ✓

Vi ved, at klaverer har nemt ved at komme til at skade i forbindelse med en klaverflytning. Samtidig har de også ofte en høj affektionsværdi for ejeren.

Derfor behandler vi altid vores kunders klaverer, som var de vores egne. Skulle der mod forventning gå noget galt, er vores firma dækket af en af Danmarks bedste forsikringer. Vi er desuden medlem af Danske Vognmænd, hvilket er din forsikring for, at vi gør et godt stykke arbejde.

Derfor kan du føle dig forvisset om, at dit klaver er i sikre hænder, når du overlader klavertransporten til os.

VI HJÆLPER OGSÅ TIL MED ANDRE TUNGE LØFT ✓

Udover at flytte dit klaver står vi også klar til at hjælpe med transport af andre tunge genstande. Vi hjælper for eksempel også med løft af:

Dermed får du samlet alle dine behov for transport af tunge og svært håndterbare genstande hos ét og samme firma, når du vælger DeluxFlyt som dit foretrukne flyttefirma.

FLYTNING AF KLAVER PRIS – HVAD KOSTER DET AT FLYTTE ET KLAVER?

I DeluxFlyt arbejder vi som udgangspunkt altid ud fra faste timepriser, som igen varierer afhængigt af antallet af flyttemænd og størrelsen på den flyttebil, vi skal bruge for at kunne løse opgaven.

På grund af vægten på flygler og klaverer vil vi dog altid være mindst to flyttemænd i forbindelse med flytning af et klaver. Derfor vil timeprisen på denne type opgave typisk ligge på mindst 1200 kr. pr time.

Den eksakte pris på din klaverflytning afhænger så igen af opgavens omfang. Skal du bare have flyttet dit lille klaver fra stueetage til stueetage, vil prisen for en klaverflytning eksempel kunne ligge på 1200-2400 kr., fordi der kun er brug for to flyttemænd, som kan klare flytningen forholdsvist hurtigt.

Derimod vil prisen selvsagt være højere, hvis du skal have transporteret dit 700 kg tunge flygel ned fra 4. sal i en opgang uden elevator.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ FLYTNING AF KLAVER I KØBENHAVN

Som kunde hos DeluxFlyt støder du ikke på ubehagelige overraskelser – hverken ødelagte klaverer eller chokerende regninger. Med vores mange års erfaring i flyttebranchen kan vi altid give en vurdering af opgavens tidsmæssige omfang, og vi kan derfor også give dig et realistisk prisoverslag.

Kontakt på telefon 71 84 85 86via kontaktformularen eller mail info@DeluxFlyt.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på klaverflytning.

Enter your keyword