PENGESKABSFLYTNING

Specialist i pengeskabeflytninger

 

Flytning og transport af pengeskabe

Flytning af pengeskabe kræver erfaring og ekspertise – og begge dele får du hos DeluxFlyt. Vi har i mere end 40 år flyttet pengeskabe, sikringsskabe og brandskabe og ved alt om, hvordan så vanskelige flytteopgaver som pengeskabsflytninger løses på den bedst mulige måde – så både du og vi har sikkerhed for, at alt går som det skal.

Særlige pengeskabsflytning

Ved flytning af særligt uhåndterlige pengeskabe bruger vi moderne specialværktøj, som er designet til flytning af tunge effekter. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at benytte kran – f.eks. ved svært tilgængelighed eller meget tunge pengeskabe kombineret med utilstrækkelig elevatorkapacitet og uanvendelige trapper. DeluxFlyt kan faktisk magte selv de mest komplicerede pengeskabstransporter – uanset om der skal flyttes fra firmadomiciler, villaer eller højtliggende lejligheder.

Sikkerheds godkendte flyttefolk

Vores flyttefolk er naturligvis både faglærte og sikkerhedsgodkendte.

Montering af pengeskabe

Er deres pengeskabet lettere / mindre end de krav deres forsikringsselvskab stiller. Har vi flyttefolk som er specialister i at fast gøre pengeskabe og sikringsskabe med de helt rigtige bolte og det værktøj der på kræves. Pengeskabe, sikringsskabe og brandskabe er en uhåndterlig ting som kræver en masse tekniske hjælpemidler og det rette håndelag. Vi har næsten altid pengeskabe og brandskabe stående i kommission for nogle af vores faste kunder.

Vi har erfaringen, uddannede flyttefolk – og naturligvis de rigtige værktøjer til at løse netop din pengeskabsflytning.

Enter your keyword