Vi hjælper dig videre hurtigt og effektivt

Har du brug for en akut flytning? Nogle gange opstår der situationer, hvor en flytning ikke kan vente. Hvis du står i en situation, hvor det skal gå stærkt, er du kommet til det rette sted. Hos os forstår vi, at livet ikke altid går som planlagt, og vi er her for at hjælpe dig med din flytning med kort varsel. Din løsning er blot et opkald væk. Flyt med Deluxflyt alle ugens dage, døgnet rundt. Vi har en vagttelefon, der er bemandet 24/7. Ring til os på 222 555 66.

Hvis flytningen kan vente til næste dag, bedes du sende en e-mail – vi besvarer e-mails hele døgnet – info@deluxflyt.dk.

Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om flyttemanden, du havde bestilt, ikke dukkede op, eller hvis dine venner pludselig har fået ondt i ryggen og ikke kan hjælpe. Vi står klar til at rykke ud. Ring på 222 555 66.

Flyttefirmaet med fleksible løsninger, også når det er akut

Du kan trygt ringe til os, hvis du har brug for akut flyttehjælp. Vi rykker ud til akutte flytninger med fordelagtige priser – det koster ikke noget at ringe til os. Skal flytningen ske samme dag, rykker vi ud med samme gode humør som altid. Står du i en situation, hvor flytningen skal foregå udenfor normal arbejdstid, kan vi også stille med dygtige flyttemænd og det nødvendige udstyr.

Kontakt os på e-mail – info@deluxflyt.dk.

Hverdage kl. 16:00 til 08:00 samt i weekender og på helligdage pålægges et tillæg på 20%.

Ved akut flytning pålægges et akut tillæg på 20%.