virksomheds flytning og erhvervsflytning

erhvervsflytning

Vælger du en erhvervsflytning med DeluxFlyt, får du opgaven håndteret af et flyttefirma, der har stor erfaring med erhvervsflytninger – uanset om det er flyt af enkelte møbler, hele kontorer eller store domiciler, så hjælper vi hele vejen.

erhvervsflytning

ERHVERVSFLYTNING MED ERFARINGER

Vælger du en erhvervsflytning med DeluxFlyt, får du opgaven håndteret af et flyttefirma, der har stor erfaring med erhvervsflytninger – uanset om det er flyt af enkelte møbler, hele kontorer eller store domiciler, så hjælper vi hele vejen.

Med Deluxflyt som jeres flyttepartner får I kompetent rådgivning fra start til slut! I får tilknyttet en af branchens bedste erhvervskonsulenter, som rådgiver og vejleder jer igennem hele forløbet.

Går jeres virksomhed og tænker på en erhvervsflytning, eller har i flytteplaner nu eller på et senere tidspunkt, står vi altid klar med konsulentbistand og hjælp til at fastsætte budgetter, tidsplaner og specielle løsninger inden for jeres erhvervsflytning.

Et uforpligtende tilbud på firmaflytning

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, når firmaflytningen skal håndteres. Netop firmaflytning er et af vores helt store specialområder, hvor vi altid glæder os til at tage imod spændende opgaver.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring om erhvervsflytning. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi sammen kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.​

Når I vælger at samarbejde med os, så er det med jer som kunde der er omdrejningspunktet. Som flyttefirma sørger vi også for, at alle aftaler er på plads og der ikke vil opstå tvivl om noget. Erhvervsflytninger som foretages af os er ligeledes fuldt forsikret og til priser som er konkurrencedygtige.

Med mange års erfaringer indenfor erhvervsflytning for både små og store virksomheder er der ikke en flytteopgave som vi ikke kan klare. Vi skræddersyer nemt en løsning til jeres behov og har I specifikke krav til jeres flytning, så hører vi gerne fra jer.

MED EN ERHVERVSFLYTNING HOS DELYXFLYT FÅR DU:

  • En flytning til konkurrencedygtige priser
  • Erfarne flyttefolk
  • En sikker – og forsikret erhvervsflytning
  • Fleksibel og skræddersyet flytning ud fra jeres behov

I forbindelse med flytningen kan vi også tilbyde opbevaring af jeres udstyr, inventar, materialer mm i en videoovervåget lagerhal. Læs mere om muligheden for opbevaring lige her.

EN SIKKER ERHVERVSFLYTNING FRA A TIL B

For at sikre en gnidningsfri firmaflytning planlægger vi flytteprocessen nøje fra start. Vi starter med at lytte til jeres ønsker for flytningen, og herefter gennemgå processen med dig. Som et erfarent flyttefirma indenfor erhvervsflytning kan vi bl.a. tilbyde følgende:

Har I andet inventar, møbler eller noget tredje, som skal flyttes, så kan vi også klare dette. Kontakt os venligst, hvis det drejer sig om noget specfikt.

I Deluxflyt er vi uddannet inden for projektstyring, og du vil derfor blive tildelt en af vores uddannede projektledere til at styre kommunikationen mellem jer og vores flyttemænd – På den måde sikrer vi, at der ikke opstår misforståelser.

Det er også her, vi vil drøfte, om I har behov for enmandskørsel eller tomandskørsel. Vi er herefter kun ét opkald væk – hvis du får behov for at drøfte processen igen.

LIDT OM OS – OG VORES REFERENCER

Vi er et flyttefirma, der brænder for at gøre din flytning smertefri. Vi har knoklet, løftet og flyttet for store og små virksomheder på Sjælland siden 2016.

De større flytninger, vi har udført, har bl.a. været for Ungdommens Røde KorsAlbjerg RevisionKøbenhavns UniversitetK.E.HGF ForsikringRoyal CopenhagenGeorg JensenLouis Vuitton samt Kongehuset.

VI AFMONTERER, EMBALLERER, PAKKER OG OPSÆTTER

Vi hjælper altid gerne med at afmontere, emballere og pakke inventar, inden vi sætter det hele på plads igen på jeres nye adresse. De møbler og andet inventar, I ikke ønsker at hive med til jeres nye arbejdsplads, sørger vi for at køre til en genbrugsplads.

Vi har indgående erfaring med at nedpakke skrøbeligt og dyrt kontorudstyr.

Har I behov for det, kan vi derfor afmontere, emballere og pakke alt fra store og tunge kontormøbler til pengeskabe og IT-udstyr som printere, kopimaskiner og computere.

Herefter opsætter vi naturligvis alt udstyr på sin rette plads på jeres nye adresse.

WEEKENDFLYTNING – UNDGÅ SPILDT ARBEJDSTID

Ved flytning af større kontorer foreslår vi som regel at flytte for jer over weekenden. Det gør vi naturligvis uden ekstra omkostninger for jer.

Vi starter fredag aften og arbejder til klokken kvart i “godnat” – så alt står klar igen, når jeres medarbejdere møder ind mandag morgen.

På den måde sikrer du, at I ikke lider et økonomisk tab over flytningen.

FORSIKRING – DIN ERHVERVSFLYTNING ER FORSIKRET MED OS

Når du skal flytte din virksomhed, er det vigtigt, at du får fat i et flyttefirma, der har en ordentlig forsikring. Vi er forsikret hos Codan, hvilket for dig betyder, at hvis vi beskadiger jeres inventar eller lokaler, vil vores forsikring dække dette.

Læs mere om forsikring ved flytning her.

BRUGE OS SOM FASTE SAMARBEJDSPARTNERE TIL FLYTNING

Nogle kunder vælger at indgå et tættere samarbejde med Deluxflyt, fordi de har brug for vores hjælp til faste opgaver.

Ved at indgå et tættere samarbejde med Deluxflyt, får din virksomhed samme faste flyttefolk til alle jeres kommende flytteopgaver.

FÅ OPBEVARET INVENTAR I EN VIDEOOVERVÅGET LAGERHAL

Har I brug for et sted at opbevare jeres inventar, kan I trygt og sikkert få opbevaret det i vores videoovervågede lagerhal. Læs mere om opbevaring ved flytning her.

ET FLYTTEFIRMA I KØBENHAVN MED MANGE ÅRS ERFARING

Med Deluxflyt behøver du ikke at bekymre dig om din flytning. Vi håndterer flytningen fra start til slut, så du kan give slip med begge hænder.

Vi flytter både for virksomheder og offentlige instanser, hele afdelinger, såvel som et enkelt kontor.

 

Vores telefoner er åbne 24 timer i døgnet, så ring endelig for et tilbud eller spørgsmål.

Enter your keyword