Deluxflyt Flyttefirma er et professionelt erhvervsflytning

At flytte er ikke et eventyr, og derfor kan det virke som den ene udfordring oven på den anden. En flytning fra lejlighed til lejlighed kan hurtig give ømme lår og ridsede møbler. Derfor er det en god ide at hyre assistance fra et professionelt flyttefirma.

Der findes utrolig mange flyttefirmaer, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i, hvem man skal vælge. Først og fremmest skal du overveje, hvilke services du har brug for assistance fra et flyttefirma til. Om du flytter som privatperson eller virksomhed har også betydning for, hvilken flytteservice der er rigtig for dig.

Deluxflyt Flyttefirma tilbyder flytteservice på følgende områder:

Flytning for private kunder, der skal flytte i ny lejlighed eller hus.
Flytning for erhvervskunder, der skal flytte kontor.
Derudover klarer vi alle aspekter af din flytning ved at tilbyde en række ekstra services i form af opbevaring, nedpakning og udpakning, flytterengøring m.m.

Læs om vores ekstra services her.

Hvis du skal have et klaver eller flygel flyttet er vi specialisterne du skal have fat i.

Du kan læse mere om, hvordan vi flytter dit klaver her.
Og du kan læse om, hvordan vi flytter dit flygel her.

Deluxflyt Flyttefirma tilbyder totalløsninger OG individuelle skræddersyede aftaler. Derfor er vi dit flyttefirma lige meget hvilken flytteservice, du har brug for. Vi giver dig et samlet tilbud, så du på forhånd ved, hvor meget du skal af med. Priserne er altid 100 % gennemsigtige og uden overraskelser.

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Ring til os på 71 84 85 86 eller udfyld kontaktformularen til højre.

Deluxflyt Video om firmaflytning
Deluxflyt Video om firmaflytning English

Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser