Deluxflyt Storage tjenester til lettere flytning og opbevaring

Når storbyen trækker på en, er det ikke altid man har mulighed for at skaffe den bolig med den bedste plads. Oven i det bliver det mere normalt for lejligheder ikke at have hverken kælder eller loftrum, så det kan jo godt blive lidt trængt i lejligheden. Vi har mange ting vi holder af, og som vi gerne vil gemme, men hvad skal man gøre af det?.

Få bedre plads Mange ting på knap så meget plads kan gøre bolig uoverskuelig. Med et opbevaringsrum får du bedre plads i din bolig

Bedre plads til dine personlige ejendele hos os Selv hvis du udlejer dit hjem møbleret, så er der stadig værdigenstande, tøj, sengetøj og vigtige dokumenter, som skal gemmes af vejen. Hvis du gemmer dem af vejen på et af vores opbevaringscentre, holder vi godt øje med dine ting, så du kan have ro i sindet, når du er udenfor landets grænser.

Lad Deluxflyt Self Storage være din hjælpende hånd

Vi tilpasser vores opbevaringsløsninger til dine behov. Når du flytter, ønsker bedre plads, rejser og renoverer står Deluxfly -Storage klar med en hjælpende hånd og bedre plads. Kontakt os her, og få rådgivning til dine behov..

  • Alarm og videoovervågning døgnet rundt
  • Tørre og opvarmede opbevaringsrum
  • Minimum 2,7m til loftet i alle rum fra 1 – 200 m²
  • Adgang fra 5:30 – 24:00 hver dag
  • Rene og sikre opbevaringsrum i hele København

Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser