Deluxflyt flyttefrretning i København 1998

Deluxflyt Flyttefirma København blev stiftet for mere end 24 år siden. Vi startede virksomhed i 1998, vi har køret Kurerkørsel fra København til hele Danmark for virksomhed ASAP ( As Soon As Possible).

Nu vi er et flyttefirma, som har til målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst flyttefirma. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for, at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Deluxflyt kan klare alle former for flytninger. Vi kan flytte alt privatflytning, firmaflytning, hus, lejligheder. Vi har vores egen opmagasinering der er opvarmet og overvågning, der sikrer, at dit indbo kan opbevares i perfekt stand.

Our History

Flyttefirma med mere end 24 års erfaring med flytning for privatkunder, erhvervsvirksomheder samt det offentlige. Vi har naturligvis de lovpligtige vognmandstilladelser og forsikringer. Deluxflyt tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning. Hos os er det vigtigt du som kunde får en kvalitet flytteoplevelse ud af din flytning, det er hjerteblod at gøre alt ting bedre end konkurrenterne og vi er stolte af at have nogen af branchens bedst lønnede flyttefolk, det gør ligeledes vores krav til kundeservice til vores flyttemænd tårnhøje.

  • Miljørigtige biler til alle lejligheder

    Vores miljøcertificerede vognpark består af en lang række kassevogne, flyttebiler, møbelbusser og liftvogne – alle med partikelfiltre. Deluxflyt har hovedkontor i København, hvor vi også har plads til opbevaring af dine ting

  • 100% Tryghed og ægte kundeanmeldelser

    Hos Deluxflyt går vi højt op i at fremstå med ægte kundeanmeldelser, det giver bla. en vis tryghed overfor nye kunder – at man kan som kunde kan gå ind og læse andre kunders udtalelser, før man bestiller sin flytning. En del af vores flytteservice er at man beskriver sin flytning i vores ipadsystem efter endt flytteopgave, dette sker via 1 til 5 stjerner og en bemærkning, på den måde ved vi hvad hver enkelt kunde synes om deres flytning og har ligeledes muligheden for at følge op og forbedre os såfremt der måtte være behov for dette.

  • Opbevaring København Videoovervåget

    Har du brug for sikker opbevaring af møbler og andre ting i København? Deluxflyt tilbyder indbo og møbel opbevaring, og vi har gode og moderne faciliteter til bl.a. møbelopbevaring på Sjælland. I vores opvarmede lagerhaller i København kan du opmagasinere dine ting i både kortere og længere perioder. Vores muligheder for møbelopbevaring er for eksempel ideelle, hvis du står og skal flytte til en mindre bolig, hvor der ikke er plads til alt indbo. Her får du med vores tilbud om flytning en nem og sikker løsning, så dine ejendele kan stå trygt og godt, indtil du igen skal bruge dem.

300
Happy members
30
Locations
100
Services

Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser