Bortskaffelse af affald både for private og erhverv

Uanset om du ønsker hjælp til at skaffe dig af med dit affald som privatperson, eller du ønsker hjælp på vegne af en virksomhed. Deluxflyt det helt rette at tage fat på. Vi løser både opgaver for privatpersoner såvel som for virksomheder – store såvel som små.

Vi sørger for at al affald bliver bortskaffet på den mest miljørigtige måde. Vi er eksperter i sortering af affald og vi gør en stor indsats for at så meget affald som muligt finsorteres inden bortskaffelsesprocessen.

Har du en stor mængde affald, du gerne vil have fjernet? De mange ture til genbrugspladsen kan hurtigt blive en stor omgang og en irriterende tidsrøver, hvis du fx står midt i et renoveringsprojekt.

Spar tid og gør processen nemmere ved at leje en container til dit affald her hos os. Vi tilbyder nogle forskellige løsninger alt efter, hvad dit behov er. Er du helt på bar bund, så kan du ringe til os og få råd og vejledning til at vælge den rette løsning.

LEJ EN CONTAINER TIL STORSKRALD

Skal du til at flytte eller give dit hus den store overhaling? Så lej en container til storskrald og få smidt gamle møbler, legesager og andre ting ud, du ikke bruger mere. Har du en virksomhed, er leje af container til storskrald også helt ideelt, hvis I skal skifte ud i inventaret på kontoret.

En container er og bliver den bedste løsning, hvis du har en stor mængde af storskrald – både for private, erhverv og foreninger.

LEJ EN AFFALDSCONTAINER

Affald kan være rigtig mange ting – det kan bestå af alt lige fra jord, beton, møbler eller noget helt fjerde. Hos Deluxflyt er vi specialister inden for udlejning af containere, også når det gælder affald. Det er hurtigt, nemt og billigt at leje en container, og vi både bringer og henter den for dig igen.

LEJ EN CONTAINER TIL BYGGEAFFALD

Når du er ved at bygge om, til eller helt fra bunden, så ender du unægtelig med en masse byggeaffald, der skal håndteres – heriblandt både mursten, klinker, tegl, glas og meget andet. Er det tid til at komme af med dit byggeaffald, eller påbegynder du snart et projekt, der kræver en container? Så hjælper vi med leje af container til byggeaffald.

LEJ EN CONTAINER TIL JORD

Er du ved at bygge om, bygge til eller er du ved at bygge helt fra grunden, så er der ingen tvivl om, at du igennem processen vil stå med en masse affald, som du har brug for at skille dig af med. Det kan tydeligvist dreje sig om affald både i form af byggeaffald, haveaffald og storskrald, men det kan også være, du står med en masse overskydende jord, som du gerne vil af med. I disse tilfælde hjælper vi dig med leje af container til jord.

LEJ EN CONTAINER TIL DIT HAVEAFFALD

Har du et overskud af jord og diverse andet haveaffald på din grund? Det kan nemt være tilfældet, hvis du er ved at bygge hus, ændre havens udseende eller bare vil gøre haven helt klar til den kommende sommer. Hos Deluxflyt håndterer vi med glæde dit haveaffald. Vi tilbyder nemlig billig og enkel leje af container til haveaffald, der gør det nemt for dig at komme af med. Har du grønne fingre, og er du vild med at gå i haven, så vil du sikkert gerne slippe for alt det kedelige arbejde med at skille dig af med affaldet.

FÅ ET TILBUD PÅ EN CONTAINER

Så undgår du de mange og irriterende ture til affaldspladsen, der nemt kan blive en tidsrøver. Hos Deluxflyt håndterer vi alt inden for affald og leverer din container lige til døren og henter den igen, når du er færdig.

Du betaler først, når vi henter containeren. Bare udfyld formularen med dine oplysninger her på forsiden, og så giver vi dig et relevant tilbud inden for 24 timer. Har du spørgsmål til, hvorfor Deluxflyt er den perfekte løsning til håndtering af dit affald? Ring gerne til os, så tager vi en god snak om de spørgsmål, du måtte have. Vi er her for dig og for at gøre livet en lille smule nemmere, når du skal rydde op eller bygge om derhjemme.

Vi er specialister inden for udlejning af containere, også når det gælder storskrald. Er du interesseret i et tilbud? Udfyld formularen på forsiden eller kontakt os på Tlf.: 71 84 85 86

Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser