FLYTTERENGØRING FOR BÅDE PRIVATE OG ERHVERV I HØJESTE KVALITET

Efter en lang dag med organisering og transport af flyttekasser og møbler, orker du så flytterengøring? Nej vel? Ikke mindst fordi en sådan rengøring kan ende med at tage flere timer ud af en dag, hvor du har en masse andre ting, der også skal ordnes. Hvis det lyder bekendt, så har Deluxflyt Flyttefirma løsningen til dig: Lad os arrangere en flytterengøring for dig.

I samarbejde med vores søsterfirma Deluxflyt Rengøringsfirma tilbyder vi rengøring af til- og fraflyttede lokaler, så du undgår at skulle tænke på flytterengøring, når du står i flytterod til halsen. Vi rengør lokalerne fra top til tå og garanterer, at du kan overlade dem til os uden at skulle bekymre dig. Vi sørger for, at lokalerne er rene og præsentable når vi forlader dem.

  • Flytterengøringen omfatter bl.a. hovedrengøring af:
  • Stue
  • Gang
  • Værelse
  • Badeværelse
  • Køkken

Deluxflyt Rengøringsfirma er vant til at gennemføre flytterengøringer, og kan derfor klare rengøringen langt hurtigere, end hvis du vælger selv skal stå for den. Samtidig er du med deres flytterengøring også sikker på at få en større del af dit depositum tilbage, hvis du fraflytter en lejebolig eller lejede lokaler. På den måde kan du både vinde dyrebar tid og spare dig selv for unødige anstrengelser og bekymringer.

Flytterengøring

Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser