Vi sørger for nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning

Deluxflyt tilbyder helt ekstraordinært at pakke alt dit indbo ned og op igen – til markedets bedste priser. Vi har utrolig stor erfaring med nedpakning og vores professionelle flyttemænd varetager opgaven med en meget seriøs tilgang. Denne seriøse tilgang til opgaven kombineret med vores flyttemænds altid glade udstråling

Vi tager os både af din nedpakning og din flytning, hvis du ønsker det. Deluxflyt giver også tilbud, hvis du for eksempel skulle ønske en samlet pakkeløsning med både nedpakning, flytning og rengøring. Ved nedpakning og flytning tager vi hensyn til dine ejendele efter bedste evne, og vi transporterer dine ting effektiv og med stor respekt og forsigtighed.

Deluxflyt skabt et unikt produkt. Med vores ned- og udpaknings service er du altid sikker på, at dit indbo bliver pakket forsvarligt ned. Vi pakker alt porcelæn ind i indpakningspapir, alt elektronik afmonteres og pakkes ind i bobleplast og der vil blive taget ekstra hensyn til lysekroner, spejle, malerier og lignende. Du kan altså stole på, at dine værdier er i sikre hænder. På trods af vores lange eksistens har vi aldrig forsaget skade på indbo. Dette bunder i den tilgang vi har til hver opgave og den professionalisme, vi går så højt op i.

Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser