Vi sørger for nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning

Deluxflyt tilbyder helt ekstraordinært at pakke alt dit indbo ned og op igen – til markedets bedste priser. Vi har utrolig stor erfaring med nedpakning og vores professionelle flyttemænd varetager opgaven med en meget seriøs tilgang. Denne seriøse tilgang til opgaven kombineret med vores flyttemænds altid glade udstråling

Vi tager os både af din nedpakning og din flytning, hvis du ønsker det. Deluxflyt giver også tilbud, hvis du for eksempel skulle ønske en samlet pakkeløsning med både nedpakning, flytning og rengøring. Ved nedpakning og flytning tager vi hensyn til dine ejendele efter bedste evne, og vi transporterer dine ting effektiv og med stor respekt og forsigtighed.

Deluxflyt skabt et unikt produkt. Med vores ned- og udpaknings service er du altid sikker på, at dit indbo bliver pakket forsvarligt ned. Vi pakker alt porcelæn ind i indpakningspapir, alt elektronik afmonteres og pakkes ind i bobleplast og der vil blive taget ekstra hensyn til lysekroner, spejle, malerier og lignende. Du kan altså stole på, at dine værdier er i sikre hænder. På trods af vores lange eksistens har vi aldrig forsaget skade på indbo. Dette bunder i den tilgang vi har til hver opgave og den professionalisme, vi går så højt op i.


Nedpakning og Flytning

Der findes mange gode grunde til at overlade arbejdet til de professionelle. Ved at overlade pakningen af bohavet til Deluxflyt sparer du tid i hverdagen og op til flytningen. Vi forstår at de fleste mennesker har en travl hverdag, hvori en flytning kan være en ekstra stress faktor. Når du bestiller nedpakning hos os, går det typisk op til 60% hurtigere, end hvis du selv skulle stå for nedpakningen. Du kan med god samvittighed overlade de vanskelige aspekter til flyttefirmaet. Vi har erfaringen som er nødvendig til at få udført nedpakningen sikkert og effektivt.

Når du bestiller en flytteopgave, er et af de store spørgsmål rettet i forhold til hvor lang tid flytningen tager, samt hvor mange flyttekasser der skal anvendes. Med et professionelt flyttefirma som Deluxflyt spares der omkring 40% af tiden på nedpakningen af dit bohave. I forhold til forbruget og mængden af flyttekasser spares der omkring 30-50%, ligesom der anvendes væsentligt færre antal flyttekasser, end hvis du selv skulle stå for nedpakning.

Vi kan hjælpe med nedpakningen af dit hjem når du skal skal have flyttet, tag ingen chancer når det kommer til dine personlige genstande. Få pakket professionelt ned og oplev en flytning hvor der er styr på diverse aspekter både i forhold til nedpakningen såvel som selve flytningen. 

Brug flyttefirmaet som pakker ned og flytter

der er meget mere vi også kan hjælpe med..

Tilbud på nedpakning og tilbud på flyttekasser

Hos Deluxflyt kan man få nedpakket alt bohave, eller udvalgte dele. Vi tilrettelægger altid processen ved en flytning efter dine behov. Der er mulighed for, at vi står for at pakke enkelte rum ned, eller hele dit hjem. Hvis du udelukkende ønsker at få hjælp til at få pakket køkkenet ned eller de mange og tunge bøger, gør vi det gerne.

Skal du kun bruge flyttekasser så du selv pakker ned og gør klar til flytningen, det kan vi også hjælpe med. Vi tilbyder solide flyttekasser, som du kan bruge til din flytning. Få et tilbud på nedpakning og flytning i dag. 

Vi foreslår, at man altid tager en dialog med vores flyttekonsulent om mulighederne, samt hvilken løsning der passer bedst til dig.


Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser