privatflytning af DeluxFlyt

privatflytning

Få hjælp til privatflytning af DeluxFlyt, når du skal flytte fra A til B i København eller resten af Sjælland. Vi er professionelle flyttemænd med sans for grundighed, fokus på tryghed .

Vil du have et uforpligtende tilbud sendt din vej, så ty til tasterne i vores kontaktformular → eller ring til os på tlf. 71 84 85 86.

Når du ringer til os, får vi først og fremmest en snak om omfanget af din flytning. Er det ikke let at vurdere din flytning over telefonen, sender vi en af vores dygtige flyttekonsulenter ud til dig for en uforpligtende samtale.

erhvervsflytning
Tryg og sikker privat flytning hos DeluxFlyt
DeluxFlyt har 6 års erfaring med at flytte for private. Fra vores mange tilfredse kunder ved vi, hvad vi som flyttemænd skal gøre, for at en privatflytning bliver til en god oplevelse – både for dig og din økonomi.

Hos DeluxFlyt vælger du nøjagtig den type private flytning, der dækker dine behov og passer til dit budget.

Vi har totalløsninger, hvor vi står for alt fra nedpakning af dine ting og flytning til udpakning i dit nye hjem. Vi kan også tilbyde løsninger, hvor du selv pakker og evt. deltager i flyttearbejdet.

Vi leverer flyttekasser samt garderobebokse, pakkepapir, mærkater, tape, bobleplast eller hvad du nu skal bruge til din flytning. Og vi henter det igen, når du er kommet godt på plads i dit nye hjem.

Kontakt os og fortæl os om dine flytteplaner, så kan vi hjælpe dig med planlægningen og give dig et godt tilbud.

Private flytninger i hele Danmark

Et flyttefirma i København med 6 års erfaring Hos DeluxFlyt har vi mange års erfaring med både små og store flytninger, for både private og virksomheder. Det har lært os, hvordan man bedst får en flytning til at forløbe så smertefrit som muligt.

Derfor, kan du med fordel vælge DeluxFlyt som dit effektive flyttefirma i København, når du enten skal have hjælp til privatflytning eller erhvervsflytning.

Vi bestræber os efter at være det foretrukne flyttefirma i både København og hele Sjælland, men hjælper også med flytninger i hele Jylland. Dette gør også, at vi på daglig basis møder mange forskellige kunder, med mange forskellige behov. Flyttefirma københavn Vores erfaring fortæller os derfor også, hvor vigtigt det er, at imødekomme dine behov således, at du bliver glad og tilfreds.

Ring til os på tlf. 71 84 85 86, eller smid en mail på info@deluxflyt.dk, og vi finder en løsning der passer til dine behov.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED FLYTNINGEN

Når du skal flytte, skal du først og fremmest tage kontakt til et flyttefirma København. Vælger du os som dine flyttemænd, vil vi starte samarbejdet med at vende din flytning med dig over telefonen.

Vi sender også gerne en flyttekonsulent ud til dit hjem, hvis du har behov for det.

I samtalen vil vi drøfte med dig, hvad din flytning kræver og hvad du ønsker hjælp til. Her finder vi bl.a. ud af, hvor mange flyttemænds hjælp, du skal bruge.

Det afhænger af, hvor meget der skal flyttes, om du har behov for enmandskørsel eller tomandskørsel.

NÅR DU SKAL VÆLGE DIT FLYTTEFIRMA…

Har forsikringerne i orden
Det er alfa og omega, at dit flyttefirma har forsikringerne i orden. Det sikrer netop dig, at du får erstatning, hvis der imod forventning skulle ske noget med dine ting. Du kan læse mere om vores flytteforsikringer her.

Forstår vigtigheden af koordinering
Når du skal flytte i København, kan koordinering af flytningen spille en vigtig rolle. I DeluxFlyt er vi uddannet i projektledelse, og du vil derfor altid få en flyttekonsulent med øjne i nakken.

Kan hjælpe dig med alle dele af flytningen
Det er en god idé at sikre, at flyttemændene kan aflaste dig med lige præcis de ting, der dræner dit overskud.

HVORFOR VÆLGE DELUXFLYT TIL PRIVATFLYTNING KØBENHAVN?

I DeluxFlyt har vi stort fokus på tryghed og effektivitet. Vi brænder for at hjælpe dig igennem din flytning, hvad end du har brug for det helt store flytteteam, eller bare et par enkelte hænder.

Skal du have flyttet et flygel eller Klaver, pengeskabe, kopimaskiner eller andet tungt gods, ligger vi inde med det nyeste udstyr, der kan transportere det trygt og sikkert frem.

Med mange års erfaring og en masse flyttekærlighed,  er vi klar til at hjælpe dig igennem flytningen.

Gennem årene har vi flyttet for et væld af rare privatpersoner, og et utal af spændende virksomheder som Georg Jensen, Louis Vuitton og Royal Copenhagen. Vi tror derfor også på, at vi kan hjælpe dig.

FÅ ET GRATIS FLYTTETILBUD PÅ PRIVATFLYTNING KØBENHAVN

Skal vi ha´ en snak om privatflytning København?

Bliv ringet op af en af vores flittige flyttemænd ved at sende os en besked i kontaktformularen. Vi sidder også klar ved telefonen til at tale med dig på 71 84 85 86.

Vores telefoner er åbne 24 timer i døgnet, så ring endelig for et tilbud eller spørgsmål.

Enter your keyword