Privatflytning – Tryg og sikker vi sætter dine ønsker og behov først

DELUXFLYT ApS har 25 års erfaring med flytning for private. Fra vores mange tilfredse kunder ved vi, hvad vi som flyttemænd skal gøre, for at en privatflytning bliver til en god oplevelse – både for dig og din økonomi.

Hos DELUXFLYT ApS vælger du nøjagtig den type private flytning, der dækker dine behov og passer til dit budget.

Vi har totalløsninger, hvor vi står for alt fra nedpakning af dine ting og flytning af møbler til udpakning i dit nye hjem. Vi kan også tilbyde løsninger, hvor du selv pakker og evt. deltager i flyttearbejdet.

Vi leverer flyttekasser samt garderobebokse, pakkepapir, mærkater, tape, bobleplast eller hvad du nu skal bruge til din flytning. Og vi henter det igen, når du er kommet godt på plads i dit nye hjem.

Private flytninger i hele Danmark

DELUXFLYT ApS flytter overalt i landet, og ingen privat flytning er for stor eller for lille for os.

Kontakt os og fortæl os om dine flytteplaner, så kan vi hjælpe dig med planlægningen og give dig et godt tilbud.

Vi er din hjælpende hånd

Vi ønsker i fællesskab at finde den løsning, der passer dine behov bedst. Der kan være mange følelser og tanker forbundet med at skulle flytte, og derfor sørger vi for at gøre flytningen så nem som muligt samt til en god oplevelse for dig. Vi er din hjælpende hånd og vi sætter en ære i at passe godt på dine ejendele.

Vi er behjælpelige med det hele. Har du særlige møbler, der skal flyttes, så sørger vores mange års erfaring for at det dyre flygel, store akvarie, tunge billardbord eller andre specialmøbler flyttes sikkert. Har du brug for en handyman, når du er kommet på plads, så monterer vi gerne dine apparater, lamper og andet.

Kontakt os med omfanget af din flytteopgave, så vender vi tilbage med en solid plan og et godt tilbud. Vi ønsker at skabe en god og tryg oplevelse omkring enhver flytning, uden at det skal koste ekstra.


Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser