RYDNING AF DØDSBO

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for hjælp med rydning af dødsbo, så lad os hjælpe dig. Deluxflyt Flyttefirma tilbyder at håndtere alle de praktiske opgaver, der kan være i forbindelse med afviklingen af et dødsbo. Så får du mere overskud i en svær tid. Vi klarer alt lige fra nedpakning til opbevaring af inventaret, og sørger for at hjælpe dig godt videre.

Deluxflyt Dødsbo møder dig med forståelse i en svær tid og behandler dødsboet med den største respekt og diskretion. De vurderer dødsboet, og laver i samarbejde med dig en samlet aftale og pris i forhold til rydningen og opkøbet af dødsboet – både helt og delvist. På den måde bliver der taget fuldstændig hånd om dødsboet, og du behøver ikke bekymre dig mere om processen.

RYDNING AF KONKURSBO

Har du fået ansvaret for at afvikle et konkursbo, så har Deluxflyt Flyttefirma løsningen til dig. Der kan være mange årsager til, at du er endt i den uheldige situation. Men uanset hvordan du er kommet hertil, så tilbyder Deluxflyt Flyttefirma at hjælpe dig med at gøre processen mere overkommelig.

Vi håndterer alle praktiske opgaver i forbindelse med rydningen af konkursboet, så du har mere tid og overskud til at håndtere de andre aspekter af processen. Du skal derfor ikke spekulere på hverken nedpakning, transport eller potentielt opbevaring af inventaret. Du skal blot fokusere på den generelle afvikling af konkursboet.

Søger du en samarbejdspartner, der også tilbyder at opkøbe dele af eller hele inventaret, kan Deluxflyt også hjælpe dig. Deluxflyt har specialiseret sig indenfor rydning og opkøb af konkursbo, og tilbyder at gøre din rolle nemmere. De opkøber både materielle og immaterielle aktiver og hjælper dig videre fra konkursen – uanset størrelsen på konkursboet.

Vores totalrydning af dødsbo og konkursbo inkluderer:

  • Nedpakning af inventar
  • Transport af inventar – enten til anden adresse eller til opbevaringsrum
  • Opbevaring af inventar
  • Bortskaffelse af uønsket inventar
  • Rengøring med henblik på videresalg

Deluxflyt Flyttefirma tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, det er din garanti for effektiv flytning.

Bedømmelser