RYDNING OG OPKØB AF DØDSBO

dødsbo

Har du behov for at få tømt et dødsbo, så boligen kan blive klar til salg og nye beboere? Vores personale varetager gerne alt fra oprydning, fjernelse af faste tæpper, nedtagning af lamper, rengøring, opbevaring af inventar og alt derimellem. Vi har, gennem mere end 20 år, hjulpet med at tømme adskillige dødsbo, og har derfor set og prøvet det meste. Når vi hjælper til, viser vi respekt for alt værdifuldt inventar.

Hos Deluxflyt sidder vi klar døgnet rundt, og rykker hurtigt ud når du har behov for det. Vores firmabiler er altid klar til at køre ud, hvorefter vores erfarne projektleder danner sig et overblik over, hvad der skal gøres for at få tømt dødsboet for ejendele som møbler, lamper og andet inventar.

Rydning af dødsbo
OPKØB AF DØDSBO

Når man står midt i et dødsfald, kan det være svært at beslutte, hvad der skal ske med alt inventaret i den dødes bo. Hos Totalrydning står vi for opkøb af dødsbo, og hvis du lader os håndtere det, kan vi garantere, at vi behandler dødsboet med både diskretion og respekt. De fleste dødsbo køber vi i København og omegn, men vi foretager opkøb af dødsbo på hele Sjælland.

Vi kan både stå for et delvist eller et totalt opkøb af dødsbo, alt efter hvad du måtte ønske. Et delvist opkøb er idéelt for dig, hvis du har overskuddet til selv at håndtere dele af inventaret – mens et totalt opkøb sparer dig både tid og besvær.

Vores mange års erfaring i branchen sikrer dig, at dit dødsbo vil blive håndteret professionelt. Og gennem vores samarbejde med både danske og internationale antikvitetshandlere sørger vi for, at du får nogle af markedets bedste priser for alle genstande af værdi, boet måtte indeholde når vi opkøber det.

Vi forstår og har respekt for, at du står i en svær situation – så lad os opkøbe dit dødsbo, så der er én ting mindre, du skal bekymre dig om.

 

RYDNING AF DØDSBO

Det er svært at finde overskuddet til at skulle tømme et dødsbo, når man i forvejen går og kæmper med sorg efter et dødsfald. Vi tilbyder rydning af dødsbo i København og på hele Sjælland, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi har mange års erfaring i branchen, så hvis du pludselig står i den tragiske situation, så står vi klar til at hjælpe. Hos er i både i professionelle og trygge hænder.

Der kan være mange minder forbundet med et dødsbo, og derfor sørger vi altid for, at vi rydder både diskret og respektfuldt. Vi kan også stå for opkøb af dødsboet, hvis det ønskes, men ellers så rydder vi blot dødsboet og kører gamle møbler og inventar væk.

Nogle pårørende vil gerne tage sig tid til at mindes den afdøde, mens andre helst vil have det overstået så hurtigt som muligt. Vi tømmer dødsboet i lige præcis det tempo, du ønsker. Og hvis det virkelig haster, så tilbyder vi også ekspres rydning inden for 24 timer.

 

VURDERING AF DØDSBO

Hvis man pludselig står i en situation, hvor en nær slægtning er død, og man står med et dødsbo, kan det være utrolig svært at vide, hvilke ting man skal smide ud, og hvad man skal beholde. Derfor bør du lade en professionel udføre vurdering af dødsbo, så du ikke skal bekymre dig om det.

Man kan nemt stå i et sorgens tomrum, når man oplever et dødsfald. Og der kan nemt være mange minder forbundet med den afdødes bo, som gør det svært objektivt at vurdere, hvad de forskellige møbler og genstande kan være værd. Hvis du lader give dig en vurdering af dødsboet, giver vi dig et bud på inventarets værdi, så du ikke ved et uheld skiller dig af med genstande, som kan være meget værd.

Vores vurderinger er baseret på mange års erfaringer i branchen, og du kan derfor trygt regne med, at vi altid giver dig en korrekt og præcis vurdering af alt inventaret.

Totalrydning tilbyder  vurdering af dødsbo for de pårørende, men vi tilbyder også vores ydelse til advokater, forsikringsselskaber m.m.

 

Vores telefoner er åbne 24 timer i døgnet, så ring endelig for et tilbud eller spørgsmål.

Enter your keyword